Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Tirreno-Adriatico
2007-03-19 

Full gas från start idag! Redan efter några kilometer så kom vi in i den första backen. Många attacker och till slut kom 10 man iväg där vi fick med Lars B.
Därefter var det Gerolsteiner med ledartröjan som höll tempot i klungan. De ville inte ge utbrytarna för mycket tid innan den sista backen upp till mål.
Lars gjorde ett riktigt bra försök men det räckte tyvärr inte helt fram idag.
Jens prövade att attackera i backen men lyckades inte riktig bli av med dom övriga i det sammanlagda. Han gjorde ändå en bra etapp och körde in som 11e man. Han behåller sin 6e plats.

Tyvärr så hade Lars M en dålig dag och bröt idag. Jag är dock övertygad att vi får se mer av han i de kommande Belgien klassikerna.

Själv hade jag en bra dag och satt med in till den sista backen där jag tog det ganska lugnt upp till mål.
Det känns som formen är där den ska vara inför de kommande klassikerna och jag börjar verkligen se fram emot dom! Den första, Milan-San Remo nu på lördag.

Imorgon har vi den 7e och sista etappen här nere. 177km mellan Civitella del Tronto och San Benetto del Tronto. Den är i början lite upp och ner men efter ca 100km kommer vi ner till havet i San Benedetto del Tronto och kör 7st platta avslutningsvarv.

/Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist