Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 En liten uppdatering
2004-09-03 

Är nu hemma i Luxemburg och har det bara bra. Jag kände mig ganska sliten direkt efter OS. Kanske inte så mycket fysiskt, utan mer mentalt. Har gått och laddat och sett fram emot OS en längre tid så det blev som luften gick ur efter loppet.

Nu är dock batterierna laddade och jag har börjat förberedelserna till VM. Jag kommer att köra både tempo och linje där. Ser verkligen fram emot det.

Det var med lite blandade känslor som jag gick i mål på OS.
Jag var riktigt nöjd med att ha prickat in formen så fint och att kunna sitta med den ca 30 man stora gruppen som gjorde upp om medaljerna. Men samtidigt så kände jag att det inte var så långt borta att få till ett ”riktigt” resultat. Det gör ju att man tänker lite på vad man kunde ha gjort annorlunda under loppet.

OS-loppet blev kört precis som många större mästerskap blir körda. Vilket innebär att det rullar igång ganska lugnt för att sedan bara gå fortare och fortare. Det är sällan det går iväg någon större grupp som håller hem, utan klungan blir bara mindre och mindre då en efter en tvingas släppa.
Ofta är det efter drygt halva loppet som de farliga attackerna börjar komma. Värmen var också något som gjorde att vi fick kämpa lite extra. 240km i 35-38graders värme kräver sina offer.. Jag tyckte dock att jag klarade det skapligt.
Kanske har det hjälpt lite att jag kört intervaller på testcykeln i ett 35gradigt garage med strypt syretillförsel…
Sen är det också så att när formen finns där så klarar man oftast värmen bättre. I alla fall gör jag det.

Nu med lite distans så är jag mest nöjd med loppet. Känns bra att kunna vara med lite igen efter ett ganska problemfyllt 2003.

Nästa vecka kör jag Polen runt (6-12/9) sen blir det drygt 2 veckor här hemma i Luxemburg innan VM börjar.

Hoppas på att snart kunna komma med lite nytt om kontrakt för nästa år. Tror att det blir en bra lösning på det!

Vill också passa på att tacka så mycket för trevliga mail, sms och inlägg i gästboken!

Trevlig helg!


Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist