Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Ronde van Vlaanderen
2004-04-04 

Efter att ha kört lite mer än halva tävlingen kraschade Marcus och fick lov att bryta. Kändes riktigt olustigt att se han ligga där med tanke på vad som hände lagkamraten Michael Skelde tidigare i veckan.
Efter en knapp timmes orolig väntan ringde Marcus från sjukhuset och talade om att han mådde under omständigheterna okej. Han hade fått lov att sy i pannan och väntade på att komma in på röntgen då han slog i huvudet rejält och hade smärtor i nacken.
Röntgen visade inga skador men han har fått en lätt hjärnskakning. Han fick lämna sjukhuset och är nu på hotellet igen, han känner sig riktigt omtumlad. Tack och lov var det inga större skador eller något brutet och vi hoppas att han piggnar till snart.

Vann gjorde Steffen Wesseman, T-mobile före Leif Hoste, Lotto-Domo och Dave Bruylandts, Chocolat Jaques på en tredje plats. Dessa tre gick iväg när det var ca. 14km kvar och det höll in till mål.

För övrigt så ligger Michael Skelde fortfarande på sjukhuset och blir kvar ett tag till. Han blir sakta men säkert bättre för var dag som går.

Av Carina

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist