Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Tillbaka i Luxembourg!
2004-02-12 

Jag fick tyvärr lov att bryta Tour de Méditerranée på grund av knäproblem. Det är rättare sagt muskeln på insidan av vänster knä som har spökat lite de sista dagarna. Jag klev av på sista etappen av Besseges för att vara klar till Méditerranée. Det räckte dock inte med 2 dagars vila utan jag måste nog ha lite mer tid för att få ordning på det.
Tror det helt enkelt har blivit överbelastat efter några veckors riktigt hård körning. Formmässigt så har jag känt mig bättre och bättre så det är ju lite tråkigt att det nu blir en ofrivillig paus.
Hoppas dock på att kunna köra igång igen efter några dagars vila.
Jag har haft en fin vinter hemma i Sverige och försäsongsträningen har fungerat bra. Känner att jag har en bättre grund än på länge att stå på.
Motivationen för träning och tävling har verkligen kommit tillbaka.

Som säkert många har hört så har det varit en del sponsor problem för laget. Detta har såklart påverkat hela laget negativt. Speciellt oss Skandinavier. Det har varit många turer hit och dit. Jag har inte hela historien klar för mig (om det nu är någon som har det…) så jag vill inte gå in närmare på det. Men i grund och botten handlar det om uteblivna sponsorpengar som bla skulle täcka oss cyklister från Skandinavien. Hur som helst så ska man nu ha hittat en lösning på det hela vilket betyder att vi kan koncentrera oss på det vi ska till 100% igen.

Nästa tävling för mig blir Classic Haribo nere i sydfrankrike den 22/2. Räknar med att man som vanligt kommer hem med ett par kilo Haribo godis efter den tävlingen. Synd bara att jag inte äter godis…
Det blir nu drygt en vecka hemma i Luxembourg med förhoppningsvis bra träning och fint väder. Det har faktiskt snöat en del här sista veckorna!

Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist