Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Tillbaka efter den ofrivilliga pausen!
2003-07-30 

Efter ett par etapper på Schweiz runt i mitten av juni insåg jag att varken ryggen eller formen var så bra som jag hade hoppats på. Vi bestämde då att jag skulle ta ett break från cykeln och verkligen försöka få ordning på ryggen igen. Det har också blivit en paus från skrivandet på hemsidan...
Tour de France har ju varit årets stora mål för min del så det var väldigt frustrerande att inte kunna vara med där. Förhoppningsvis är jag med nästa år.

Vi har nu varit i Sverige i ca 1 månad. Första tiden tog jag det riktigt lugnt med träningen och det var behövligt för att få tillbaka lite motivation efter en tung vår.
Efter vilan så har det blivit mycket alternativ träning bl.a. styrketräning. Har under tiden hemma fått mycket hjälp av min kiropraktor Ulf Wahlfridsson och massör Andreas Lömäng, två som alltid ställer upp!

I veckan som var körde jag Sachsen Tour, det kändes att det var första tävlingen på en månad. Fick mig dock en god genomkörare inför nästkommande tävlingar.

Jag känner mig nu riktigt motiverad för att göra en bra höstsäsong och avsluta med ett bra VM i Kanada i mitten av oktober.

Nästa tävling jag kör är HEW Classic i Hamburg den 3/8.

Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist