Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 GP Lilliers
2003-03-10 

Efter förra helgens regntävlingar så var det skönt med lite sol och vackert väder. Var dock en del sidvind som som avgjorde tävlingen ganska tidigt.

Efter ca 15km så kommer vi ut på en stor öppen väg med rejäl sidvind. Ganska direkt bildas det en frontgrupp på 10man. Bakom blir det många små grupper som efter ett tag samlas ihop igen. Jag sitter lite långt bak när vi kommer ut i sidvinden, så jag kommer inte med i den första gruppen. Det var en del körning i klungan för att jaga in täten, men de som prövade hade ingen större framgång med det. Efter en del försök och körning så rullar vi sen i mål i ett ganska behagligt tempo. Vi hade 2 man där framme, så vi var relativt nöjda med det. Det blir de 10 i första gruppen som gör upp om segern. Damien Nazon vinner förre våran Sébastien Hinault. Med O´gradys 4:e plats på prologen i Paris-Nice och Sebastians 2:a plats här så var det väl en ok helg för Credit Agricole.

För min del så kändes det bra. Helt klart ett steg framåt!
Till helgen så kör jag GP Erik Bruikink. Ett etapplopp på 3 dagar med ett avslutande tempo. Hoppas och siktar på att göra ett bra resultat där.
Här i veckan blir det lite kortare och hårdare träning för att försöka få upp formen lite till.

Glöm inte Paris-Nice på Eurosport här i veckan!

Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist