Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Nytt lag nya möjligheter
2002-12-18 

Har varit lite seg med uppdateringen den sista tiden skall erkännas! Ledsen för det!
Är just nu på ett första läger med mitt nya lag, Credit Agricole. Vi håller till i en liten by vid namn Cassen. Cirka 150km från Bordeaux.
Efter en del prat och funderingar så blev det lag-byte. Samtidigt som det känns riktigt inspirerande med ett nytt lag så känns det lite vemodigt att lämna Fakta som jag nu kört 3 år i.
Som säkert de flesta vet så har vi haft ett enormt fint samarbete och jag känner mig verkligen som en del av det laget.
Har verkligen fått mycket hjälp därifrån som jag vill passa på att tacka för!!
Hörde här i dagarna att Fakta nu är klara för division 1 nästa år. Det glädjer mig verkligen att det till slut lyckades med att få allt på plats!
Med Monicas och Susannes VM medaljer så får vi säga att årets cykel VM blev en succe för Sverige. För mig och Stefan så var det inte mycket mer att göra än att vänta på sprinten. Italien visade verkligen klass då dom kontrollerade tävlingen från start till mål! Kraschen ca 3km från mål hindrade de flesta av oss från att beblanda oss i slut spurten. Jag var en av de sista som inte kom med den ca 30 man stora grupp som kom in på upploppet först. Så jag rullade in som nummer 33.
Efter VM så flög vi (jag&Carina) till Mexico. Solning, badning och slappning på hög nivå! En välbehövlig semester efter en lång säsong. Körde efter det hem till Sverige och en efterlängtad vinter. Har som vanligt under vintern kört en del på min vinter MTB men också åkt en hel del skidor. Både på längden och utför.
Nu är jag dock på racern igen. Får här några fina km i benen! Är också kul att träffa hela laget och skaffa sig en uppfattning om allt och alla.
Första intrycken har varit bra! Ett välorganiserat lag med styr på det mesta känns det som.
På fredag så flyger jag hem till Falun igen. Har då varit här en vecka och fått lite fin träning så att man kan hugga in på julbordet utan allt för dåligt samvete……
Julen firar jag i Falun med familjen. Efter Julen tar vi till Sälen där vi kommer att fira nyår.

Hälsningar
Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist