Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Post Danmark Rundt
2002-08-14 

Det var en hård första etapp på Danmark Runt med mycket kantvind.
Efter ca 45km lugn körning började CSC Tiscali sätta fart. Fältet sprack upp rejält,ca 50 man stack iväg,varav 6 av EDS-Faktas 8 killar var med. Tyvärr kom Jörgen Bo Petersen ej med i första klungan då han hade en dålig dag med magproblem. Han mår dock bättre nu,så vi får se vad han kan göra de kommande dagarna.
Det blev fortsatt hård körning av bla CSC och EDS-Fakta ända in till de tre avslutande varven i Sönderborg. CSCs Jakob Piil går iväg solo strax innan slutvarven och håller in till mål efter en imponerande körning. Han har nu ca 1 min till klungan.
EDS-Faktas plan var att köra för Kurt Asle Arvesen i spurten men tyvärr blev det en krasch med 500m kvar till målgång. Det var en dam som korsade upploppssträckan som orsakade det hela!Marcus var en av de ca 10 man som var med i kraschen. Han klarade sig efter omständigheterna bra.
Marcus säger att benen kändes mycket bättre än på många dagar. Alla i laget verkar vara i fin form och de hoppas att kunna prestera något riktigt bra på hemmaplan. Det blir en spännande kamp mellan CSC Tiscali och EDS-Fakta!
Av Carina

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist